![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 10.08.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale liczę, że tak. Chcę kupić skrypt ala demotywatory.pl. Wszedłem na Allegro, a tam najtaniej: http://www.lerto.pl/skrypt_demotywatory.html (strona produktu, bo na Allegro moze przejsc do archiwum). 50zł to nie za tanio? Demo niby działa. Na zlecenia.przez.net, na moją ofertę odpowiedziało masę osób, ale przekrój cenowy od 50zł do 1000zł. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Używać PDO w taki sposób, że jest ono podatne na sqlinjection to jednak chyba nieliczni potrafią Widziałem, że ten skrypt jest podatny na SQLInjection, wiedziałem że koleś używa PDO, ale nie powiązałem tych dwóch faktów ze sobą...o LOL. Nie, ja nie wytrzymam, chyba jednak skrobnę arta o tym.ps: zapomniałem Wam napisać, że napisałem do nich na Facebooku. Oto odpowiedź: Cytat Zapewne mówi Pan o wersji demo, skoro zwrotu i reklamacji na skrzynce e-mail nie dostałem. Proszę pamiętać, że demo zawsze demem pozostanie. Udostępnienie w wersji DEMO gotowych funkcji zabezpieczających byłoby dla nas relatywnie nieopłacalne. Pominę już fakt, że pewne (poprawne) rzeczy pisze się mechanicznie, bez zastanawienia i one są zawsze niezależnie czy to demo czy nie, to oczywiście dostępne w sieci stronki postawione na ich niedemach są podatne na wspomnianie dziury, więc widać, że to nie wina dema.Dalsza częśc Cytat Wielokrotne zapytanie do bazy SQL ma "zamulić" skrypt, gdyby komuś chciało sie dopisać (nawet strukturalnie) opcję wyświetlania demotów (bazę SQL udostępniamy w całości). Ocho, trzeba by więc przejrzeć dokładniej kod, bo widać "demo" zawiera "zamulacze" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 10:33 |