![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 10.08.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale liczę, że tak. Chcę kupić skrypt ala demotywatory.pl. Wszedłem na Allegro, a tam najtaniej: http://www.lerto.pl/skrypt_demotywatory.html (strona produktu, bo na Allegro moze przejsc do archiwum). 50zł to nie za tanio? Demo niby działa. Na zlecenia.przez.net, na moją ofertę odpowiedziało masę osób, ale przekrój cenowy od 50zł do 1000zł. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
ixpack: każdy normalny programista zawsze ma niedosyt lub poczucie, że zawsze mógł coś zrobić lepiej, wydajniej. Gdy zaczynasz myśleć, że jesteś świetny i ogólnie zajebisty - to sygnał, że jest źle. Dlatego dopóki taką lampkę masz i się zapala - jest dobrze.
Ja zauważyłem jeszcze jedno: podany w pierwszym poście adres i zobaczcie na "Napisz do mnie" a potem wejdźcie na stronę autora podaną przez lobopol i zobaczcie jaki jest jedyny wpis zaakceptowany tam. A dokładniej na imię autora komentarza. Tylko współtwórca może podzielać równie hurraoptymistyczną opinię na temat tego co zaserwowano, z opisem, który kompletnie nie odzwierciedla tego o czym jest (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A może ktoś ten temat i "dobre rady" autora na wykop.pl walnie? Niektóre są bowiem, w specyficzny sposób, zabawne. Czy jeśli założę konto na hostingu dowolnym i będzie tam konto z fikcyjnymi danymi to jestem o wiele wiarygodniejszy niż programista-dyslektyk z kontem na gmailu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No cóż... Wiele niedorzeczności moim zdaniem, a niektóre "wywody" porażają argumentacją. Poczytajcie sobie jeśli chcecie się rozerwać. Poprawa humoru (lub jego zepsucie jeśli jesteście nerwowi) - gwarantowana. Autor chyba liczył, że jak sypnie garścią "mądrości" to nie znajdą się tacy, którzy w kod dema "za jego namową zerkną". A jednak sie znaleźli... i widok był straszny. Powiem tylko jedno jeszcze... Autor jest "wybitny". Używać PDO w taki sposób, że jest ono podatne na sqlinjection to jednak chyba nieliczni potrafią (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) W moim odczuciu doświadczenie autora z pisaniem w PHP jest gdzieś na poziomie piszących tutaj w Przedszkolu. No ale tak to już jest, jeśli ktoś jest przede wszystkim copywrighterem i dla niego liczy się to, że brak jest literówek, a nie jakość kodu. Gdyby było inaczej, to produkt nie byłby nawet jako alfa. A to przeciez wersja finalna, komercyjna. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 10:33 |