![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Proszę o sugestie i podpowiedzi jak uzupełnić pole <textarea> tekstem który przychodzi z powiedzmy innej tabeli. Jestem w stanie zrobić to na zwykłym polu, w pewnym uproszczeniu wygląda to tak: potem wypełniam to pole:
teraz zastanawiam się jak można by to zmienić aby wypełnianym polem było <textarea> i aby po uzupełnieniu pola można go było modyfikować. Z góry dziekuję za pomoc andrzej |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokaz w koncu wynikowy kod strony... tak to mozna tylko zgadywac... jak ? mam tu wkleić kilkanaści plików, komu się zechce to analizować, pisałem to w 2010 i teraz wróciłem aby własnie zmienić to by mozna było 'włozony' tekst modyfikować. Na razie to sam się zastanawiam co ja rok temu miałem na myśli robiąc pisząc pewne rzeczy, zawsze mi szkoda czasu na komentarze ( teraz by się przydały ) Ten post edytował andrzejf 21.10.2011, 11:26:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 13:07 |