![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 10.08.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale liczę, że tak. Chcę kupić skrypt ala demotywatory.pl. Wszedłem na Allegro, a tam najtaniej: http://www.lerto.pl/skrypt_demotywatory.html (strona produktu, bo na Allegro moze przejsc do archiwum). 50zł to nie za tanio? Demo niby działa. Na zlecenia.przez.net, na moją ofertę odpowiedziało masę osób, ale przekrój cenowy od 50zł do 1000zł. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 4 Dołączył: 10.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jah! Ja osobiście wstydzę się troszkę swoich kodów bo mam przeświadczenie, że coś jest z nimi nie tak... Ale jak patrze na to... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jestem php guru (IMG:style_emoticons/default/businesssmiley.png) hahaha Mam podobne odczucia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jestem ciekaw czy reszta wykonanych projektów znajdujących się na podstronie "realizacje" reprezentuje podobny poziom czy to tylko jednorazowy wybryk. Chętnie bym sprawdził, ale mam lenia. Z drugiej strony nie zauważyłem na podstronie "oferta" żadnej wzmianki o bezpieczeństwie tworzonych przez nich/niego skryptów. Bo to, co dla niektórych jest oczywiste, dla innych może (ale nie musi!) być tylko dodatkiem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edit: Ciekaw jestem czy ktoś już mu zapuścił jakąś serię wiadomości wysłanych za pośrednictwem formularza znajdującego się na jego stronie. Owszem, sprawdza czy wszystkie pola zostały uzupełnione, ale widocznie poprawność wpisanych danych (dla przykładu email) nie jest już taka ważna (można nawet uzupełnić wszystko spacjami). A po wysłaniu wiadomości tradycyjnie można wysłać ją ponownie wiele razy odświeżając stronę. Zawiodłem się (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ten post edytował solid23 20.10.2011, 23:43:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 11:37 |