![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 10.08.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale liczę, że tak. Chcę kupić skrypt ala demotywatory.pl. Wszedłem na Allegro, a tam najtaniej: http://www.lerto.pl/skrypt_demotywatory.html (strona produktu, bo na Allegro moze przejsc do archiwum). 50zł to nie za tanio? Demo niby działa. Na zlecenia.przez.net, na moją ofertę odpowiedziało masę osób, ale przekrój cenowy od 50zł do 1000zł. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Odezwała się we mnie też natura "sknery", kupiłem ten sam skrypt na Allegro (jeszcze mi zaproponowali szablon Allegro za połowe ceny ). Zainstalowałem i działa, ale czy wszystko będzie ok - mam nadzieję. A wiesz co? w 10 sekund każdy może zostać adminem twojej strony. Przejrzałem kod tej "aplikacji" i jest dziurawa jak ser szwajcarski. Najlepsze jest zabezpieczenie na bycie zalogowanym jako admin: if(empty($_COOKIE['user_adm'])) { header('Location: ./'); } Jedno wielkie LOL. Nie dość, że ciacho to każdy głupi potrafi ustawić, to na dodatek nawet jak nie ustawi to akcja i tak się wykona. W kodzie pełno luk na sqlinjection. Po dwóch minutach przeglądania skryptu dalej mi się odechciało bo nie miało to już żadnego sensu. Do tego dochodzi totalny brak znajomości jakiejkolwiek optymalizacji czegokolwiek. Co tu dużo gadać: wyrzuciłeś 50zł w błoto. ps: na koniec jeszcze kod logowania:
Jupi jajej, to już w przedszkolu dzieci lepiej piszą. A i jeszcze tajne hasło:
Gdzie ten plik ./psswd.lerto z przegladarki każdy pobrać może - tylko po co, jak szybciej jest ustawić ciacho i można też już być zalogowanym jako admin (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten kod jest zajebistym przykładem na jakość skryptów za 50zł. Gratuluję ci "udanych" zakupów (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 20:58 |