![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2007 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
w jaki sposób zrobić zmiane div po x czasie? Chodzi mi bardziej o to, że jak div o danym id nie istnieje to nie idzie na początek...
z tym, że jak myDiv_5 albo myDiv_6 nie istnieje to kończy prace... a jak zrobić, że od początku przesuwało? Próbowałem też pętlą, ale nic mi nie wyszło...
Ten post edytował SN@JPER^ 16.10.2011, 14:23:03 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co dokładnie nie działa - nie widze tych div'ów nigdzie definiowanych - na pewno nie działa Ci klikanie w link żeby pokazać konkretny div...
czyli który div chcesz pokazać po kliknięciu?? oSH.showAc() - nie podałeś numeru ^^ - powinno być w deseń oSH.showAc(2) i jeszcze jak pisałem na szybko to też się delikatnie zgapiłem przy this._i = i; - jakbyś czytał tamte komentarze wiedziałbyś, że powinno być this._i = i - 1; ale akurat w Twoim przypadku to nie zmienia różnicy - po prostu przekaż argument funkcji liczbę który div chcesz pokazać - tak jak wywołałeś to "i" wewnątrz funkcji ma wartość undefined ps i nie onload tylko window.onload Ten post edytował zegarek84 19.10.2011, 18:32:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 07:57 |