![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2007 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
w jaki sposób zrobić zmiane div po x czasie? Chodzi mi bardziej o to, że jak div o danym id nie istnieje to nie idzie na początek...
z tym, że jak myDiv_5 albo myDiv_6 nie istnieje to kończy prace... a jak zrobić, że od początku przesuwało? Próbowałem też pętlą, ale nic mi nie wyszło...
Ten post edytował SN@JPER^ 16.10.2011, 14:23:03 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2007 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, działa!
A w jaki sposób przełączać na następny? Próbowałem tak jak poniżej - bo widziałem, że jest tam taka funkcja. Kod <li><a href="#" onclick="oSH.showNext();">1</a></li> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, działa! A w jaki sposób przełączać na następny? Próbowałem tak jak poniżej - bo widziałem, że jest tam taka funkcja. Kod <li><a href="#" onclick="oSH.showNext();">1</a></li> delikatniem wstawiony więc nie wiem czy potrzebuję tej wiedzy o co teraz zapytam ale raczej tak... ale zawsze staram się robić samodokumentujący... idąc dalej obiekt oSH gdzie masz zdefiniowany?? w globalnym skope (zasięgu) czy jako lokalna zmienna (wtedy nie dasz radę tak się do niego dostać chyba, że podepniesz zdarzenie nie przez eval)... a najprościej przeczytaj podpięty temat na forum dotyczącym js i daj kod na żywo ;p sorki ale z fusów to ja nie za bardzo będę wróżył - na 99% dobrze wydedukowałeś metodę choć nie chce mi się tego przeglądać gdyż przed snem lubię sobie chlapnąć ale pewnie nie masz tego obiektu jako globalny to w ten sposób się do niego nie dobierzesz... jeszcze raz daj to live... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 18:30 |