![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Nigdzie w internecie tego błędu nie mogę znaleźć więc proszę o pomoc. Uczę się z książki wydanej przez Helion, ale jak się okazało oni zrobili wiele błędów w swoich skryptach, które starałem się kopiować i opisywać ale niestety wyskakują mi błędy. Parę sam naprawiłem, parę dzięki forum o programowaniu php, ale tego nie jestem w stanie zdzierżyć. A mianowicie. Kod wygląda tak:
a o to jaki error wyskakuje: Cytat Fatal error: Maximum execution time of 120 seconds exceeded in c:\usr\krasnal\www\myphp\przyklady\zamowienia.php on line 22 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 6 Dołączył: 31.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze to nie rozumiem pytania. Kropka służy do łączenie stringów. Czyli np. 'ala'.'_ma kota'.999 da w wyniku stringa 'ala_ma kota999'.
W Twoim przykładzie $wp jest uchwytem do pliku, a funkcja fgets przyjmuje dwa argumenty (oddzielone przecinkiem): uchwyt(czyli Twoje $wp) oraz opcjonalnie długość (Twoje 999). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 00:57 |