![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2004 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Proszę o ocenę strony amoredo.pl zarówno pod kątem wyglądu, jak i ewentualnej funkcjonalności i pierwszego wrażenia. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2004 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Dzięki za uwagi. Co do inputów/selectów, to owszem można próbować się nimi bawić, ale osiągnięcie satysfakcjonującego efektu we wszystkich znaczących przeglądarkach jest praktycznie niemożliwe. Bawiłem się trochę chociażby z paddingami i wyszło na to, że każda przeglądarka wyświetla to zupełnie inaczej, więc jak na razie dałem sobie z tym spokój. Co do błędów walidatora, wyeliminowałem (przynajmniej na stronie głównej) wszystkie z wyjątkiem tych które powoduje widget NK i Google+ - standardy standardami, ale skoro Google nie chce wprowadzić widgetu zgodnego ze standardami, to jakoś nie widzi mi się bawienie w obejście tego. nospor - dzięki, chyba już poprawiłem to co miałeś na myśli. Mógłbyś spojrzeć czy teraz jest ok? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 19:48 |