![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Prosiłbym o wyrozumiałe oceny grafiki (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , wyrozumiałe, bo grafikiem nie jestem, więc będę wdzięczny za wszelkie informacje, dzięki którym będę mógł poprawić wygląd strony głównej i samego UI. Niektórzy napiszą pewnie (w przypadku widoku playerka), że nie ma co oceniać, bo większość to jQuery UI z themerollera - prawda, ale rozmieszczenie i kolorystyka też nie są przypadkowe. Oprócz grafiki, będę wdzięczny też za ogólne oceny i wskazówki, z każdej możliwej strony (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Serwis jest oparty na API z Youtube, dzięki czemu stworzenie tego było w ogóle możliwe. Na chwilę obecną tylko muzyka, ale wszystko powoli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sama aplikacja została napisana z wykorzystaniem ZF, ale optymalizacja była mocna, więc szybkość jest zadowalająca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Adres: http://thisisfun.tv Dzięki z góry i pozdrawiam Ten post edytował Daimos 21.05.2011, 16:48:02 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 20.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem czy wciaz sie tym zajmujesz ale pod niektorymi stacjami masz napisane "...but other schedule" co jest na 99% niepoprawne. Glowy nie dam ale mieszkam w USA juz dosyc dlugo, nie zbieram azbestu w chicago i brzmi to mi bardzo dziwnie. Lepiej by bylo "but different schedule" albo "running on different schedule". Kogos sie podpytaj madrego. Polacy nie wylapia ale jak amerykanin wejdzie to sie zdziwi, takie rzeczy nawet jak fajna stronka to... sam wiesz. Tak mi sie akurat rzucilo w oczy nie wiem czy sa jakies inne takie kwiatki ale sprawdz dobrze.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 19:30 |