![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 322 Pomógł: 15 Dołączył: 29.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, otworzyłem dzisiaj plik index.php i znalazłem tam taki kawałek kodu, którego nie wklejałem:
Co to jest? Proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 322 Pomógł: 15 Dołączył: 29.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uuuu troche mnie nie było i widzę że wątek nabrał rumieńców (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nie wiem czy to od tego ale napiszę. Mam hosting wykupiony w home.pl i tam mają ten swój "wspaniały" kreator www. Dla zabawy stworzyłem sobie serwis za pomocą tego kreatora. Może to od tego a może nie, bo tworząc serwis zgadzam się na zbieranie statystyk ze strony głównej pod którą jest podpięta domena. Musiałem odhaczyć tą opcję. Ale i tak zastanawiają mnie dwie sprawy. Jakim prawem mogą ingerować własnym kodem w skrypcie, a po drugie te statystyki były zbierane przez stat.pl, a tutaj w tym kodzie przez jakiegoś rebotstat. Wracając do tematów TC i wirusów, to ja jestem z tych co nie zaglądają na te strony co nie trzeba i staram się mieć cały czas aktualną bazę wirusów, więc wątpie żeby KIS przepuścił jakiegoś małego wirka. Chwilowo sprawa przycichła, ale muszę na bieżąco sprawdzać indexy, żeby sprawa się więcej nie powtórzyła. A czy zakodowanie kodu strony coś pomoże ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 1 Dołączył: 19.08.2011 Skąd: Reda Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy to od tego ale napiszę. Mam hosting wykupiony w home.pl i tam mają ten swój "wspaniały" kreator www. Dla zabawy stworzyłem sobie serwis za pomocą tego kreatora. Może to od tego a może nie, bo tworząc serwis zgadzam się na zbieranie statystyk ze strony głównej pod którą jest podpięta domena. Musiałem odhaczyć tą opcję. W home.pl odhaczenie dodawania skryptu zliczającego zaprzestaje dodawania kodu do strony. Natomiast wybranie tej opcji dodaje kod nawet do pliku .css . Ogólnie jest to dość denerwujące. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 02:45 |