![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 2 Dołączył: 19.02.2008 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
Najlepsza Strona
Zdopingowany krytycznymi uwagami o WorstSite.pl przedstawiam do oceny stronę propagującą czystość. Idea i webutility wg. mojej oceny jest trudne do podważenia ale proszę o krytyczne spojrzenie. Najgorszą stronę przerobiłem na przyjazny i znany wszystkim webmasterom obraz. Także proszę o nowe spojrzenie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 1 Dołączył: 25.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź w słowniku english - polski co znaczy słówko "invalid".
Pokaż może jakąś swoją dobrą i na poziomie stronę zamiast walczyć z wiatrakami. Akurat taka strona "worstsite.pl" jest o dupę rozczaść. Co z tego, że są jakieś błędy, jak poważne seriwsy mają w kodzie takie rzeczy o jakich Ty nawet nie masz pojęcia. A walidator marudzi bo tak go ktoś napisał i tyle. Wiadomo, standardów należy się trzymać i ja to osobiście rozumiem i również propaguje. OK, są jakieś nawet stronki, dosłownie stronki, 4 podstrony a błędów setki. No dobra autor dał dupy. I co w związku z tym? Napisz do niego, żeby to poprawił jak chcesz zbawiać Świat w ten sposób. Inaczej to na nic nie wpływasz. Powiedz mi czemu Twoje stronki "najlepsza strona" i "najgorsza strona" mają służyć? Bez urazy ale są śmieciami w Internecie, które nie mają jakiegokolwiek zastosowania. Jak ktoś będzie chciał sprawdzić ile dana strona ma errorów (albo ich nie ma) w walidatorze W3C to sobie sama sprawdzi, a tak to będziesz chyba sam sobie tą stronę prowadził, sam odwiedzał i sam sobie komentował. Weź się lepiej za coś pożytecznego i nie marnuj czasu sobie i innym. [edit] Jak Ty się nawet nie przejmujesz tym, że można manipulować danymi na Twojej stronie to ja nie wiem z czym do ludzi (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ogarnij się człowieku! Ten post edytował Michalko 2.10.2011, 10:23:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 22:50 |