![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 49 Dołączył: 12.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
jak w temacie: Jaki komputer w tym przedziale cenowym polecacie? Moje wymagania/założenia: -Komputer do przeglądania internetu/amatorskiego kodzenia/partyjki w minecrafta/okazjonalnego montażu filmów -Jakiś monitor do tego -Płyta główna ze zintegrowaną grafiką, z możliwością podpięcia dobrej karty graficznej w przyszłości. To będzie mój pierwszy "składak", także wszelkie rady mile widziane. Pozdrawiam i z góry dziękuję, mlawnik |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Nie kupuj 8 GB RAMu bo to bez sensu. RAM-u nigdy za wiele. Odpalisz sobie takiego Eclipse'a, bez problemu podwyższysz mu w konfiguracji zużywane zasoby na starcie. Różnica jest kolosalna. Poza tym, nie zmienia to faktu, że przeglądarki lubią sobie ostatnio pożerać tę pamięć w zastraszającym tempie i ilościach. I najważniejsze - z czystym sumieniem możesz pozbyć się pliku wymiany. (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif) Przykładów, dlaczego warto, można wymieniać wiele i - tak naprawdę - z dnia na dzień ta lista się wydłuży. Osobiście dość często widywałem komunikat o braku dostępnej pamięci. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 13:58 |