![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Zapraszam do obejrzenia serwisu Opinie Studentów - zapewne wiele z Was to studenci bądź absolwenci. Możecie więc wyrazić swoją opinię na temat waszego kierunku studiów. Takie opinie są bardzo pomocne dla maturzystów lub osób, które chcą zmienić uczelnię (osobiście zdecydowanie wolę czytać czyjąś opinię niż suche fakty na stronie uczelni). http://www.opiniestudentow.pl Proszę o ewentualne uwagi i oczywiście o wpisanie opinii o swoim kierunku ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 202 Pomógł: 36 Dołączył: 10.06.2011 Skąd: Dokąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz faktycznie nie działa. Ale mi działało - wyświetlało się okienko z informacjami o ciasteczkach. Żeby nie było - chciałem zabłysnąć
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz faktycznie nie działa. Ale mi działało - wyświetlało się okienko z informacjami o ciasteczkach. Żeby nie było - chciałem zabłysnąć ![]() Działało, też to miałem, poprawili... Jednak nie do końca, pole formularzy nie są odpowiednio filtrowane. Chodzi o POST i value. Nie wystarczy umieścić $_POST[], trzeba to jeszcze przefiltrować, bo inaczej zapamiętuje inne dane niż te które przekazaliśmy z '' czy "". np Ogólnie pewnie tych błędów jest więcej, skoro takie podstawowe przechodzą. Ten post edytował !*! 27.09.2011, 11:45:41 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działało, też to miałem, poprawili... Jednak nie do końca, pole formularzy nie są odpowiednio filtrowane. Chodzi o POST i value. Nie wystarczy umieścić $_POST[], trzeba to jeszcze przefiltrować, bo inaczej zapamiętuje inne dane niż te które przekazaliśmy z '' czy "". np Ogólnie pewnie tych błędów jest więcej, skoro takie podstawowe przechodzą. dzięki, poprawiłem była mała wtopa bo htmlspecialchars mi nie zamienił apostrofu i zapytanie sql się posypało ![]() czy to ktoś stąd dodał opinię do Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 17:23 |