![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 2 Dołączył: 19.02.2008 Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
www.worstsite.pl
Ranking stron pod względem ilości błędów w kodzie HTML. Wprowadzony adres jest automatycznie walidowany przez W3C. Dla stron z błędami odczytywane są ,także automatycznie, title i description i w tej postaci publikowane w kolejności błędów. Proszę o ocenę. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Proste.Zaczynamy stronę od BODY.Albo wogóle bez znaczników i cześć.Ale ktoś(coś) musi te głupoty przetrawić.Przeglądarki co nie.Bo przeglądarki są łaskawe dla głupoty twórców byle czego i co robią tłumacza to na co, na HTML A ty twórco gówna jesteś zadowolony bo grafika super.Przepraszam ale wkurzyłem się.I proszę nie majstrować przy mojej bazie.Dobranoc. Tylko widzisz, Ty prezentujesz punkt widzenia kodera prostych stronek gdzie utrzymanie w3c jest banalnie proste, ja natomiast patrzę na to z punktu programisty. Daje klientowi stronę zgodną z w3c, a on wrzuca artykuły przez wysiwyg, które są np. napisane w wordzie, w takim przypadku wysiwyg wrzuca całą masę śmieci i jaki ja jako wykonawca mam na to wpływ? I to nie jest pojedyncza sytuacja, bo z tego powodu więcej niż połowa moich serwisów nie przechodzi walidacji. Jakie masz na to rozwiązanie? Uważasz, że jak serwis został wykonany zgodnie z w3c ale jego artykuły posiadają html'owy śmietnik to znaczy, że cały serwis jest już nic nie warty? Jak dla mnie to bardzo mylne podejście. Proszę podaj jakieś argumenty, które mają bezpośredni związek z rzeczywistością, a nie tylko czysto teoretyczne ideologie @Rid jak już coś cytujesz to warto podać źródło |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 10:15 |