![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, czy ktoś tutaj wie jak najprościej zrobić taki "znak wodny" jak ma kwejk.pl? Normalnie na ich stronie zdjęcia wyświetlają się bez niego ale po kliknięciu prawym/pokaż obrazek na samym dole obrazka pojawia się biały pasek i adres strony kwejk.pl
Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie, nie widać po tym, że jestem dzieckiem ale za to po tym co Ty napisałeś widać, że jesteś kolejnym cool gościem co włazi na forum żeby błyszczeć i pouczać zamiast pomagać.
Piszesz, że to takie proste to trzeba było mi pomóc a nie się mądrzyć. Przeszukałem internet i nie znalazłem tutoriala który by mi pokazał jak mogę wlepić skrypt watermarka do przerabianego przeze mnie skryptu. Sam też podejmowałem wiele prób zintegrowania go ale niestety niewiele zdziałałem drogą dedukcji. Dlatego podałem CAŁY fragment mojego kodu dodającego obrazek oraz kod dodawania watermarka i poprosiłem aby ktoś mi pokazał jak je połączyć, czy to zbyt mało inicjatywy wg Ciebie? Jeśli wymagasz abym to zrobił sam, to całe to forum jest zbędne bo informacja o istnieniu google wbrew Twoim przekonaniom jest powszechnie znana. Aha i mam 25 lat, nie życzę sobie aby uniesiony dumą tehaha nazywał mnie dzieciakiem. Nie chcesz pomagać to tutaj nie zaglądaj. Ten post edytował Gray 25.09.2011, 20:17:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 22:08 |