![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam do testowanie moje stronki
Vidfetch! chcę wiedzieć jakie osiągacie prędkości i czy są jakieś bugi i czy wam się podoba |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 6 Dołączył: 10.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się jakoś nie podoba ten błąd po wejściu na generator, streaming i komentarze (na komentarzach jest w ogóle dwa razy ten sam błąd wyświetlany) : "Musisz być zarejestrowany i zalogowany, aby uzyskać dostęp do tej strony."
Z ciekawszych rzeczy to po kliknięciu w odnośnik od validator.w3.org dostajemy informację: "4 Errors, 1 warning(s)", więc to chyba nie dobrze (chyba, że ten link ma podkreślić, że jego strona ma TYLKO 4 błędy). Albo zablokuj w ogóle możliwość wejścia na te strony osobom niezalogowanym albo przekierowuj z tych tych stron na stronę logowania czy coś. Oczywiście to nie jest bug ale uwaga z kategorii "czy wam się podoba" ![]() Ten post edytował Vhaeraun 25.09.2011, 17:20:14 -------------------- Pomogłem ? Kliknij pomógł :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 15:18 |