Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [www] amoredo.pl , serwis randkowy
pitbull82

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam

Proszę o ocenę strony amoredo.pl zarówno pod kątem wyglądu, jak i ewentualnej funkcjonalności i pierwszego wrażenia.

Pozdrawiam
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
!*!

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat
1) ikony społecznościowe spadają tzn. google+ jest niżej. - mógłbyś wrzucić screen / ewentualnie podać jaka przeglądarka? Sprawdzałem już we wszystkich najważniejszych i u mnie było ok.

(IMG:http://images39.fotosik.pl/1080/d5e793a5a0ac591fm.png)

Opera/Chrome/Fx linux

Cytat
4) informacje o błędach w formularzu kontaktowym są za nisko. - masz na myśli że są pod danymi właściciela i pod informacją o kontakcie? (mam 24 cale, więc może nie widzę problemu)

Tak, dokładnie to, przy przeglądaniu na mniejszych rozdzielczościach np na telefonach zwyczajnie tego nie widać.

Cytat
5) graficzna nawigacja - przy wyłączonych obrazkach też można spokojnie nawigować - obrazki są nałożone na tekst

Chodzi o przyjazną papkę dla wyszukiwarek, obrazków zwyczajnie nie zaindeksują, tak samo jak i sloganów reklamowych. A przy takim serwisie chodzi chyba o rozgłos a obrazkami się tego pozbawiasz.

Poza tym tą nawigacje spokojnie można zrobić bez obrazków w samym css i efekt będzie identyczny a do sloganu ewentualnie webfonts.

Ten post edytował !*! 23.09.2011, 18:58:45
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 5.10.2025 - 02:28