![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam tu tablicę wielowymiarową
Mój problem polega na tym że chciałbym odczytywać i edytować taką tablicę, lecz nie sposobem:
lecz; mając zmienną np;
z odczytem sobie poradziłem, gorzej z zapisem w określonym miejscu. Porszę o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozbudowana baza to nie jest coś co wyklucza zmiany bądź stosowanie obiektów. Właściwie, to jeżeli jest bardzo rozbudowana baza, to te obiekty ułatwiają później zrozumienie logiki działania całej aplikacji. Oczywiście przeprowadzenie takiej operacji na żywym organizmie jest trudniejsze, ale to już twoja decyzja:)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozbudowana baza to nie jest coś co wyklucza zmiany bądź stosowanie obiektów. Właściwie, to jeżeli jest bardzo rozbudowana baza, to te obiekty ułatwiają później zrozumienie logiki działania całej aplikacji. Oczywiście przeprowadzenie takiej operacji na żywym organizmie jest trudniejsze, ale to już twoja decyzja:) jeszcze nie jest to żywy organizm. Czy mógłbyś troszkę bardziej mnie oświecić w jaki sposób mógłby przebudować to ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 21:06 |