![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam formularz w którym jest select, po wybraniu właściwego selecta chciałbym wywołać w tle kod zawarty w innym pliku a zwrócony wynik pokazać pod formularzem w formie tabeli
teraz mam tak:
wstawiałem do linii echo '<select name="miejsce_pol" style="background-color:#FFFF51" onchange="this.style.backgroundColor=\'#FFFFFF\'";>'; zmienną onchange ale przeładowuje mi forma wypełniając właściwie tabelkę lecz pozostawiając puste pola formularza proszę o pomoc, dziękuję |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No cóż. Da się i tak i tak. Jak chcesz w tle, to naucz się ajaxa. Polecam frameworka jQuery.
Jak chcesz bez ajaxa, to zrób tak jak pisałem w poprzednim poście. edit:// na przyszłość pisz bardziej jednoznacznie posty, opisuj dokładnie problem i jaką chcesz otrzymać pomoc. w swoim kodzie dałeś: onchange="this.style.backgroundColor=\'#FFFFFF\'" i to ma niby przeładować forma ? Ten post edytował peter13135 19.09.2011, 20:35:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 11:15 |