![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Plagiat? Żartujesz sobie? Ciężko znaleźć coś nowego w internecie, skoro wszystko już było. Aha dlatego powinniśmy przy tworzeniu projektu od razu wchodzić na fajne stronki konkurencji, brać te same gradienty i ikonki itp. bo po co się wytężać skoro już ktoś zrobił to za nas a i tak nic nowego nie stworzymy. Możliwe też, że jestem trochę nadwrażliwy na to bo już kiedyś ktoś mi zwinął cały szablon serwisu razem z kodem html, niestety nie był zbyt bystry i zawinął też kod google analytics:D
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 42 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aha dlatego powinniśmy przy tworzeniu projektu od razu wchodzić na fajne stronki konkurencji, brać te same gradienty i ikonki itp. bo po co się wytężać skoro już ktoś zrobił to za nas a i tak nic nowego nie stworzymy. Możliwe też, że jestem trochę nadwrażliwy na to bo już kiedyś ktoś mi zwinął cały szablon serwisu razem z kodem html, niestety nie był zbyt bystry i zawinął też kod google analytics:D Nic takiego nie powiedziałem, kradzieży nie popieram. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 18:51 |