![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robię widget do mojej strony opartej na CMSie Wordpress i gdy już mam wszystko ukończone występuje u mnie dziwny błąd.
To jest cały skrypt mojego widgetu:
Problem zaś jest w tych dwóch miejscach:
oraz tu:
Zawsze pojawia mi się wszystko tak jakbym nie miał wpisanego nicku w $ROMekHDbuild75, a wszystko sprawdziłem i się zgadza. Problem jest prawdopodobnie ze zmienną $current_user->user_login jednak przy wyciąganiu loginu i wyświetleniu go działa bezproblemowo. Wie ktoś co może być nie tak? ;/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pracodawca wcale nie jest wiarygodnym źródłem. On nie musi znać się na programowaniu. On po prostu wie jak zainwestować pieniądze.
Nie zrozumim mnie źle. Ja nie chcę tutaj Ci wmawiać, że jesteś zły, źle tłumaczysz, jesteś w błędzie czy coś takiego. Sam się dopiero uczę, mam więcej pytań niż odpowiedzi. Więc skoro mówisz, że operator <> jest niezalecany, to chciałbym otrzymać rzeczowe uzasadnienie (jakiś link do artykułu na np. php.net który by tą sprawę poruszał), żebym w przyszłości nie pisał "niezalecanego" kodu. Właśnie odpaliłem taki skrypt:
wyświetla się 1, dokładnie tak jak w przypadku takiego skryptu:
To jest dla mnie bardziej wiarygodne źródło jak pracodawca. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 01:49 |