![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robię widget do mojej strony opartej na CMSie Wordpress i gdy już mam wszystko ukończone występuje u mnie dziwny błąd.
To jest cały skrypt mojego widgetu:
Problem zaś jest w tych dwóch miejscach:
oraz tu:
Zawsze pojawia mi się wszystko tak jakbym nie miał wpisanego nicku w $ROMekHDbuild75, a wszystko sprawdziłem i się zgadza. Problem jest prawdopodobnie ze zmienną $current_user->user_login jednak przy wyciąganiu loginu i wyświetleniu go działa bezproblemowo. Wie ktoś co może być nie tak? ;/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jak zrobię tak jak piszesz to mi wywali tylko informacje jakie mam z tych zmiennych a tego nie chce ;/ że co ? var_dump po prostu wyświetla informacje na temat zmiennej (typ, długość, wartość). Te informacje są kluczem do rozwiązania problemu. Problem polega na tym, że nie potrafisz skorzystać z pomocy. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
że co ? var_dump po prostu wyświetla informacje na temat zmiennej (typ, długość, wartość). Te informacje są kluczem do rozwiązania problemu. Problem polega na tym, że nie potrafisz skorzystać z pomocy. Jakbyś przeczytał mój poprzedni koment byś wiedział, że już naprawiłem i co było problemem, a to co Ty mi dałeś mi było w tym przypadku całkowicie zbędne, a co wykonywało to wiem tylko nie wiem na co mi to tutaj miało być. Ten post edytował Zeelof 17.09.2011, 14:28:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 07:49 |