![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam następujący problem: Próbując przesłać dane formularza do bazy danych SQL napotykam problem, z pliku który łączy się z bazą i wysyła formularz, wyświetla mi się komunikat że dane zostały poprawnie przesłane... Jednak zawartość bazy danych się nie zmienia. Używam phpMyAdmin 3.4.4 i na serwerze lokalnym Vertrigo 2.24 A cały skrypt wygląda tak: formularz.php: process.php:
Proszę o podpowiedź o co chodzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodałem errora i wywalilo mi cos takiego:
(IMG:http://img827.imageshack.us/img827/638/errorneh.jpg) Struktura bazy jest taka: Baza danych: "zamowienia" w niej tabela: "zamowienia" w tabeli pola: "numer_klienta" "imie" "nazwisko" "adres" "miejscowosc" "kod_pocztowy" Wszystkie pola mają typ VARCHAR Czy w process.php w linijce: winna być składnia: ("baza_danych.tabela") czy: ("baza_danych") |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 1 Dołączył: 6.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 14:07 |