![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ankieta skierowana jest do wszelkiej maści informatyków: programistów, adminów, testerów etc.
Jeśli ktoś ma chwilę czasu i ochotę - bardzo proszę o wypełnienie :) dziękuję w imieniu koleżanki. -> http://www.ankietka.pl/ankieta/69690/ankie...formatykow.html |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak się zastanawiam nad użytecznością tej ankiety i tego typu pracy magisterskiej. Czy może mi ktoś powiedzieć, prostymi słowami, co kryje się za nazwą "Poczucie umiejscowienia kontroli a satysfakcja z pracy u informatyków" (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Rozumiem tylko drugą część tego zdania. Oprócz tego, co taka praca magisterska ma wnosić do tematu ? Czy dla przyszłego potencjalnego informatyka taka praca mogła by być pomocna ? Czy ta praca magisterska może być wiarygodna skoro wrzuca do jednego worka programistów, grafików, administratorów serwera, i innych "fachowców do spraw instalowania łindołsa, ofisa i tworzenia skrótów na pulpicie", oraz jest tworzona przez osoby których wiedza na temat informatyki jest niewielka ?
Moim zdaniem, taka praca magisterska to strata czasu, niczego nie wnosi do tematu. Zbyt wielu jest urzędasów i pseudo uczonych, którzy mają w głowie tony bzdur i żyją na koszt osób ciężko pracujących, dzięki którym nasza gospodarka jeszcze jakoś funkcjonuje. Być może się mylę, moja wiedza na temat psychologii jest niewielka... myślę, że nie inaczej jest z wiedzą na temat informatyki u psychologów. Ten post edytował peter13135 12.09.2011, 12:04:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 10:05 |