![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziwne jest ,że na niemieckim RTL walka jest za darmo ,a u nas trzeba płacić.Przecież to walka Polak vs Ukrainiec.Czy to nie jest naruszeniem warunków umowy,jak ma się wykupiony np. pełen pakiet w Polsacie ,a tutaj bum ,kodowanie programu ,który przecież jest opłacony?
Ja się nie muszę martwić ja mam N-ke,i prawie pełen pakiet ,ciekawe czy tam walka będzie lecieć. Z drugiej strony ,czy ktoś zna jakieś strony online z transmisją live tej walki?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Ten post edytował Rid 10.09.2011, 15:26:26 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat gdyby to była walka serio to trwała by góra 2-3 rundy I o to chodzi,że to nie było chyba na serio,to miało być show.Aż się prosiło na dostrzał Kliczki w drugiej rundzie (to było widać),a mimo to ten się powstrzymał. Cytat Kliczko się nie ruszał bo nie musiał Cytat To nie kategoria dla Adamka. Jesteśmy tego samego zdania,moim zdaniem to był tylko show ala wrestling,ale i Taktyka Adamka była kompletnie zła. Ten post edytował Rid 10.09.2011, 23:48:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 19:11 |