![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ankieta skierowana jest do wszelkiej maści informatyków: programistów, adminów, testerów etc.
Jeśli ktoś ma chwilę czasu i ochotę - bardzo proszę o wypełnienie :) dziękuję w imieniu koleżanki. -> http://www.ankietka.pl/ankieta/69690/ankie...formatykow.html |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Rid - myślę że koleżanka mogłaby zbadać też Twoją paranoję odnośnie bezpieczeństwa którego się doszukujesz wszędzie tam, gdzie ono nie jest konieczne, żeby nie napisać zbędne. Poczucie bezpieczeństwa jest ważne,jak nie najważniejsze (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cytat Kwestionariusze mają być wypełniane przez informatyków, dlatego też prośba znalazła się na tym forum. Wyniki badania posłużą do pracy magisterskiej z psychologii. To trzeba było od razu,różne hochsztaplerstwo się trafia,jak najbardziej teraz wypełnie ,aby pomóc (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To trzeba było od razu,różne hochsztaplerstwo się trafia,jak najbardziej teraz wypełnie ,aby pomóc (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Rid, nie żebym się czepiał, ale ten cytat rozumie się sam przez się (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cytat Mam na imię Kasia, jestem studentką piątego roku psychologii stosowanej na Uniwersytecie Jagiellońskim i aktualnie jestem w trakcie pisania swojej pracy magisterskiej. @autor - Wypełnione. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 07:06 |