![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziwne jest ,że na niemieckim RTL walka jest za darmo ,a u nas trzeba płacić.Przecież to walka Polak vs Ukrainiec.Czy to nie jest naruszeniem warunków umowy,jak ma się wykupiony np. pełen pakiet w Polsacie ,a tutaj bum ,kodowanie programu ,który przecież jest opłacony?
Ja się nie muszę martwić ja mam N-ke,i prawie pełen pakiet ,ciekawe czy tam walka będzie lecieć. Z drugiej strony ,czy ktoś zna jakieś strony online z transmisją live tej walki?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Ten post edytował Rid 10.09.2011, 15:26:26 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziwne jest ,że na niemieckim RTL walka jest za darmo ,a u nas trzeba płacić.Przecież to walka Polak vs Ukrainiec.Czy to nie jest naruszeniem warunków umowy,jak ma się wykupiony np. pełen pakiet w Polsacie ,a tutaj bum ,kodowanie programu ,który przecież jest opłacony? niepoważny jestes czy co? cięzko to nawet skomentować. idż oskarż HBO, że nie masz za darmo jak leca polskie filmy... OMFG |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 07:38 |