![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 1 Dołączył: 15.03.2008 Skąd: Mirostowice Dolne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
dzisiaj chcę oddać Wam do testowania mój skrypt uploadu i udostępiniania plików. Główne funkcje skryptu: => upload plików => usuwanie plików => rejestracja, logowanie, reset hasła, zmiana hasła, zmiana e-mail => dla zalogowanych wgląd do swoich plików (możliwość sortowania), możliwość zakładania hasła na każdy plik => przed pobraniem cudzego pliku trzeba przepisach captcha (wykorzystałem tu reCAPTCHA) Z racji, że to wersja beta, maksymalna wielkość pojedyńczego pliku to 100kb. Jeśli chodzi o wygląd, grafikę itd. to jest wersja robocza i będzie zmieniona, wraz z logiem. Do wysyłania wiadomości wykorzystałem PHPMailer. Chodzi mi o działanie skryptu, czy nie ma błędów itd. Nie ma panelu administratora, ale będzie. Wszystkie pliki będą usuwane przeze mnie co jakiś czas. Adres skryptu to: Kod http://upload.icisu.net/ Proszę o zgłaszanie jak coś nie działa oraz różnych sugestii. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 1 Dołączył: 15.03.2008 Skąd: Mirostowice Dolne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja nie chcę, żeby Wam się to przydało (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Piszę to przede wszystkim na własny użytek, może kiedyś udostępnię kod (najpierw muszę jeszcze nad tym popracować nieco). Dałem do oceny, żeby wiedzieć co nie działa, co poprawić itd. Co do wirusów, ja się uczyłem php sam, aż tak daleko jeszcze nie zaszedłem. Ale jak możecie, to ich nie wrzucajcie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował cisu 10.09.2011, 11:34:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 23:15 |