![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóz od paru miesiecy ucze sie PHP, jednak spotkam sie opiniami, ze ten jezyk nie ma przyszlosci.
Czy według was ten jezyk bedzie konkurencyjny w przyszlosci, i czy oplaca sie go uczyc? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie, to nie ma nic wspólnego z OOP. To po prostu cecha dobrze napisanego kodu. I chyba,w tej wypowiedzi największa Twoja gafa,aly chyba każdy ma inne zdnie o obiektowości,ja mam mniej więcej jak na tej stronie. http://pl.wikipedia.org/wiki/Programowanie_obiektowe Ale offtopic się robi. Ten post edytował Rid 3.09.2011, 23:41:03 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli mamy rozumieć, że tak jak Crozin uważasz, że kod napisany obiektowo jest lepszy bo cytuję:
Cytat Programowanie obiektowe ma ułatwić pisanie, konserwację i wielokrotne użycie programów lub ich fragmentów. oraz Cytat Największym atutem programowania, projektowania oraz analizy obiektowej jest zgodność takiego podejścia z rzeczywistością - mózg ludzki jest w naturalny sposób najlepiej przystosowany do takiego podejścia przy przetwarzaniu informacji. ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Zaczynam się gubić w twoich wypowiedziach i mam coraz większe wrażenie, że chcesz nam pokazać niższość PHP jednocześnie tak na prawde nie znając do końca tego języka. Ba, wydaje mi się nawet, że nie chce ci się poszukać interesujących cię informacji w Googlach. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 22:14 |