![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóz od paru miesiecy ucze sie PHP, jednak spotkam sie opiniami, ze ten jezyk nie ma przyszlosci.
Czy według was ten jezyk bedzie konkurencyjny w przyszlosci, i czy oplaca sie go uczyc? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Być może,ale zastanowiło mnie to bo przeskakując po stronach google nie znalazłem nic na temat.
PHP dynamiczne tworzenie kontrolek,nie spotkałem się też z tematem budowaniem własnych kontrolek,które by miały jakieś własne cechy,atrybuty- ale jak Pan powiedział i też mi się tak wydaje ,że Cytat Koniec końców sprowadza się to "wyłącznie" do wygenerowania odpowiedniego kodu HTML / CSS / JS na podstawie jakiejś tam struktury danych O ile to możliwe,czego nikt nie robi kontrolek serwerowych pod ten język???Od kiedy wyszło w PHP,przestrzenie nazw("namespace"),chyba powinno być to możliwe.Tylko czego się tego nie robi w php tylko używa scryptów java do generowania "wyższych struktur" takich np jak(tinybox itp.)? Ten post edytował Rid 3.09.2011, 19:27:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 11:50 |