![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 441 Pomógł: 71 Dołączył: 3.09.2007 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
przymierzam się do kupna wygodnego krzesła do pracy w domu, piszcie jakie są wasze doświadczenia z krzesłami oraz co możecie polecić. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 1 Dołączył: 15.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam fotel LINUS firmy Profim.
Kupowałem kilka lat temu, wtedy dałem 1200zł. Cena zależna jest od obicia. Widzę teraz, że nadal je produkują. Niesamowicie wyprofilowany, regulacja tylko pochylenie i wysokość. Ale to na prawdę wystarczy. Ja kupiłem go, bo właśnie miałem problemy z bólem pleców. Generalnie bolał mnie mięsień z lewej strony kręgosłupa pod łopatkami. Wtedy kupiłem ten fotel, bo przeszedłem się po firmach i na tym jedynym poczułem, że kręgosłup jest odprężony i dobrze podparty. Nie patrz na regulacje w fotelach itp. bajery. Nic to nie daje. Jeśli siadasz i czujesz, że mięśnie się rozluźniają to kupuj. Często można przetestować fotel w firmach projektujących wnętrza, tylko oni na nich siedzą i sprzedają mało używane z rabatem. Nie bierz ekoskóry bo z tego się zjeżdża. Ja mam skórę, jest trwała i podobna do zamszu, nie zlatujesz siedzeniem. Zresztą fotel mam lekko pochylony do tyłu. Nie ma możliwości zdemontowania podłokietników, ale to nawet pomaga w podpieraniu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , i są szeroko więc nie przeszkadzają. Acha. Nie jestem ich pracownikiem ani seo, itp. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 19:55 |