![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Piszę tutaj bo temat ogólnikowy.W przyszłości, będę chciał zrobić taki panel i zrobić na nim super restrykcyjne zabezpieczenia-mianowicie coś ,ala sprawdzanie podzespołów zastosowanych przez MS przy rejestracji windowsa.
Zastanawiam się czy to w ogóle ,możliwe -ale jak MS wyskrobał dane producenta itp,z naszych płyt głównych przez internet to zwykły użytkownik też może(chyba). Miałoby to działać na zasadzie ,że dostęp do panelu administracyjnego będzie możliwy tylko z konkretnego komputera. Nie wiem jak to się ma do linuxa i innych os ,czy dostęp do takich danych jest także możliwy?.Może to szalony pomysł,ale z mojego punktu widzenia, wydaje mi się najlepszym. Ten post edytował Rid 30.08.2011, 11:06:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cały czas jest mowa o przeglądarkach, nie ma krzty mowy o aplikacjach klienckich...
Cytat Jak dla mnie raczej chodziło mu o pobranie podzespołów niż systemu To przeczytaj ze zrozumieniem jeszcze raz to: Cytat Właśnie zajrzałem i jest to możliwe i prościej niż myślałem. Potem ze zrozumieniem przeczytaj cały post, z które wziąłem cytat, a potem ze zrozumieniem cały temat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Najpierw sprawdzam wersję OS. http://www.brokenwire.net/bw/Programming/8...os-version-in-c |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.09.2025 - 23:49 |