![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod
http://jsfiddle.net/zXc6K/9/ chciałbym ustawić tego diva ze style tak, zeby przylegał do prawej strony i żeby był wyśrodkowany w pionie. Nie mogę pousuwać pól w tych klasach, bo wszystko się rozsypie. Co można tu jeszcze dodać?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (do moderatora: nie mogę edytować tamtego tematu - został zablokowany i nie mam praw) Ten post edytował mikerow99 29.08.2011, 22:42:51 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hm, to nadal nie to. U mnie divy lewy i prawy są divem 'wlogo', nie bardzo to pewnie widać, ale tak jest (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
I ten div z tekstem, który chcę zrobić przylega do tego diva prawy pomimo tego, że (div prawy) jest z tyłu. Jeśli zmniejszę prawego diva (z 40% do 30%) to mój tekst przylega dalej na prawo. Jak temu zaradzić? Chcę tego mojego diva wsadzić, żeby był tak jakby przed divem prawy, ale przylegał do prawej strony diva logo. Próbowałem coś z vertical-align: middle; ale coś mi nie działa... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 18:32 |