![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Taki oto ekran mi się ukazał podczas grania ;/ Teraz komputer się włączył i działa. Ostatnio (jakieś 2-3 miesiące temu) wymieniałem zasilacz i podobno sprzedali mi jakiś szit : logic concept. Nie wiem, czy to ma coś do rzeczy, więc piszę o tym. Czy taki błąd wam coś mówi ? Czy na podstawie tego screena jesteście w stanie stwierdzić co może być zepsutego ? Może po prostu komputerowi braknie prądu przy odpaleniu gry 3d ? czy są jakieś programy do testowania sprzętu, które mogły by mi pomóc ? -------------------- :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, że zasilacz jest na czarnej liście, pisałem że jest kiepskiej jakości, ale nie mam pewności (pewnie i Ty nie zagwarantujesz), że on jest przyczyną błędu.
Dzięki za link, fajnie, że uczysz mnie googlować, ale... przecież nie muszę wiedzieć, że akurat te cyferki to "klucz". Poza tym, to co wygooglałem nic mi nie mówi, jedni mówią o czyszczeniu pamięci, inni o instalacji service packa do xp, jeszcze inni o aktualizacji sterowników. -------------------- :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 09:09 |