![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
chcę przenieść skrypt nieruchomości na podkatalog obecnie stronka była na(www.moja-domena.pl/) a próbuje umieścić ją na (www.moja-domena.pl/nieruchomosci/ ) Błąd polega na tym że pojawia sie tylko biała strona. plik konfiguracyjny wygląda tak i działał na głównym katalogu
po przeniesieniu zmodyfikowałem go tak
A plik .htaccess w katalogu głównym wyglądał tak
a zamieniłem na
co robię żle |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
usunięcie kropki nic nie daje
to samo z false Nadmienię że plik .htaccess jest w podkatalogu Ponawiam temat prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Strona którą chcę przenieś działa na nieruchomości Ponawiam prośbe o pomoc w rozwiązaniu tego problemu Po włączeniu error_reporting() wyskakuje błąd Warning: include(Zend/Loader.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /nieruchomosci/index.php on line 14 Fatal error: Class 'Zend_Loader' not found in /nieruchomosci/index.php on line 15 Ten post edytował jagwie 29.08.2011, 19:12:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 16:56 |