![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóz od paru miesiecy ucze sie PHP, jednak spotkam sie opiniami, ze ten jezyk nie ma przyszlosci.
Czy według was ten jezyk bedzie konkurencyjny w przyszlosci, i czy oplaca sie go uczyc? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 715 Pomógł: 47 Dołączył: 5.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PHP to był mój pierwszy język jednak coś mi w nim brakowało ,więc przerzuciłem się na c# i asp.net.Początki nie były lekkie, i mimo to że siedzę już w nim 7miesięcy to nadal uważam się za nowicjusza i uważam że język ten ma nieograniczone możliwości a samo Visual Studio jako "edytor" jest the best i uważam że nie ma lepszego w żadnym języku programowania.
W programowaniu liczy się także komfort pracy a ta aplikacja nam to zapewnia. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PHP to był mój pierwszy język jednak coś mi w nim brakowało ,więc przerzuciłem się na c# i asp.net.Początki nie były lekkie, i mimo to że siedzę już w nim 7miesięcy to nadal uważam się za nowicjusza i uważam że język ten ma nieograniczone możliwości a samo Visual Studio jako "edytor" jest the best i uważam że nie ma lepszego w żadnym języku programowania. W programowaniu liczy się także komfort pracy a ta aplikacja nam to zapewnia. W wolnych chwilach również poświęcam czas na naukę C#, środowisko Visual C# Express jest moim zdaniem bardzo udane, nigdy nie miałem problemu ze znalezieniem tam czegoś, wszystko jest dość logicznie poukładane. ;] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 08:46 |