![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 4 Dołączył: 29.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
czy istnieje coś takiego jak praser kodu JavaScript w PHP? Chodzi mi o to, żeby taki praser przetworzył mi kod js i wrócił go w gotowej postaci, tak jak by wyglądał w przeglądarce. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 450 Pomógł: 135 Dołączył: 18.11.2010 Skąd: Wschowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chodzi o kwestię załadowania dokumentu to JavaScript jest w stanie spokojnie pobrać sobie dokument i załadować drzewo DOM również z zewnętrznego źródła(np. jQuery load()).
Jeśli chodzi o kwestię wykonania całego zadania to trzeba byłoby się mocno nagimnastykować. Jak wcześniej wspomniałem nie znam dobrze rozszerzenia v8js, ale zważywszy na fakt, że jest to wsparcie dla silnika javascriptu(nie jakiegoś byle interpretera), po drugie, że wyszło to spod rąk Googla, który większość swoich rozwiązań twardo bazuje na javascriptowym API(są więc świadomi jakim zadaniom silnik powinien sprostać), śmiem twierdzić, że podołałoby zadaniu. Aczkolwiek jest to tylko moje "wydajemisię", więc proszę patrzeć na moje słowa z dystansem. Ten post edytował tolomei 23.08.2011, 10:22:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 08:08 |