![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 339 Pomógł: 3 Dołączył: 15.10.2008 Skąd: Internet Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, mam taki skrypt:
Da się to zapytanie jakoś zoptymalizować, aby nie wysyłać dla każdego numeru osobnego zapytania tylko za jednym razem np? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 339 Pomógł: 3 Dołączył: 15.10.2008 Skąd: Internet Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego?
Przecież chodzi mi cały czas o to, aby pobrać WSZYSTKIE rekordy z bazy o SELECT np. id i umieścić je w tablicy. Później wygenerować liczby i każdą z tych liczb porównywać z tablicą. @edit Podpowie ktoś jeszcze jak wyświetlić to co dwa/parzyste? Wiem, że w zapytaniu muszę dodać gdzieś %2, ale w którym miejscu i czy na pewno to hmm. Próbowałem różnie i nie działało. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
@edit Podpowie ktoś jeszcze jak wyświetlić to co dwa/parzyste? Wiem, że w zapytaniu muszę dodać gdzieś %2, ale w którym miejscu i czy na pewno to hmm. Próbowałem różnie i nie działało. Pokombinuj z tym fragmentem: Kod @row := @row + 1 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 23:51 |