![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam Was serdecznie...
Wiem że już jest tego dużo ale miałem plan tworząc to aby było coś odmiennego rozbudowywać i dać alternatywe bezpieczeństwa wraz z darmowymi aukcjami OPIS: --zmoderowano--- Darmowe Aukcje Internetowe, to świetna alternatywa dla firm i osób prywatnych, którzy nie chcą płacić prowizji za pośrednictwo wystawiania swoich przedmiotów a przy tym nie tracąc na bezpieczeństwie swoich tranzakcji. Strona którą można obejżeć to --zmoderowano-- --zmoderowano-- Będę bardzo wdzięczny gdy klikniesz "LUBIE TO" Dziękuję i odwdzięczę się (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) --zmoderowano-- --zmoderowano-- --zmoderowano-- Za każde LUBIE TO na facebook odwdzięczę się tym samym (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Proszę o łagodne potraktowanie tej strony ponieważ cały czas ją rozbudowuje.... chce udowodnić sobie i innym że da się zrobić coś bez znacznej kwoty na koncie (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) Chętnie również podejmę współprace i każdą pomoc uwagi i sugestie mile widziane. Pozdrawiam Was serdecznie mam nadzieje że potraktujecie mnie ulgowo co do tego !
Powód edycji: [Cysiaczek]: [Cysiaczek]: [phpion]: Usunąłem linki pozycjonujące. Proszę tego więcej nie robić.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat No i pytanie co robi adminstrator. Już wiemy, że mój "administrator" robi co innego niż Twój. I w tym sensie, to być może te 24 na dobe jest prawdą. No już tego nie sprawdzę Zawsze można sprawdzić (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tak sądzę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cytat To nie można tych bajeczek napisać dopiero za chwilę gdy bajeczki staną się prawdą? Dobrze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (w trakcie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Cytat Dobrze, być może to jest prawda. Ja skupiłem się na rzeczach podstawowych, wręcz podręcznikowych. XSS parę lat temu mogło być czarną magią. Teraz to jest podstawa, którą trzeba poprostu znać Co mi z tego, że weryfikować będzie dane na milion różnych sposóbów, jak wystarczy hakerowi 2 minuty by wejść tylnymi drzwami na moje juz zweryfikowane konto przy pomocy banalnej luki XSS? Wracam i zabieram się ostro do roboty (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) (teraz kurka nie mam jak ) Ten post edytował gramastola 19.08.2011, 20:55:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 09:03 |