![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam Was serdecznie...
Wiem że już jest tego dużo ale miałem plan tworząc to aby było coś odmiennego rozbudowywać i dać alternatywe bezpieczeństwa wraz z darmowymi aukcjami OPIS: --zmoderowano--- Darmowe Aukcje Internetowe, to świetna alternatywa dla firm i osób prywatnych, którzy nie chcą płacić prowizji za pośrednictwo wystawiania swoich przedmiotów a przy tym nie tracąc na bezpieczeństwie swoich tranzakcji. Strona którą można obejżeć to --zmoderowano-- --zmoderowano-- Będę bardzo wdzięczny gdy klikniesz "LUBIE TO" Dziękuję i odwdzięczę się (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) --zmoderowano-- --zmoderowano-- --zmoderowano-- Za każde LUBIE TO na facebook odwdzięczę się tym samym (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Proszę o łagodne potraktowanie tej strony ponieważ cały czas ją rozbudowuje.... chce udowodnić sobie i innym że da się zrobić coś bez znacznej kwoty na koncie (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) Chętnie również podejmę współprace i każdą pomoc uwagi i sugestie mile widziane. Pozdrawiam Was serdecznie mam nadzieje że potraktujecie mnie ulgowo co do tego !
Powód edycji: [Cysiaczek]: [Cysiaczek]: [phpion]: Usunąłem linki pozycjonujące. Proszę tego więcej nie robić.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat Czemu? Przecież zabezpieczenie przed tym XSS to minuta roboty. Nie Ty to pisałeś i nie ma już programisty który to pisał? To czemu w takim razie piszesz na stronie, że administratorzy czuwają 24 godziny na dobę? Przecież to nieprawda. Ty to pisałeś? No to jak mówię: minuta roboty i po sprawie. Źle to ujołem... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nie mam dostępu do FTP nie ma mnie na miejscu, ale są ludzie którzy czuwają i starają się pomóc ale niestety ich umiejętność kończy się na klikaniu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cytat Przepraszam, wiem, być może się czepiam, ale strasznie mnie rozdrażniły te teksty o profesjonaliźmie, o bezpieczeństwie, o innych Polakach co już przeszli na ten serwis. Strasznie nie lubię takiego mydlenia oczu potencjalnym naiwniakom, którzy niedajboże przejdą do serwisu na podstawie tak gołosłownych tekstów. Ostatnio za dużo wkoło nas pojawia się reklam, które są jednym wielkim kłamstwem. Rozumiem nie mam o to pretensji doceniam to! Reklama była z myślą o pięknej przyszłosci, profesjonalizm, staram się jak mogę a naprawde mi na tym zależy i to słowo mogę obiecać nabierze pełnego znaczenia (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 18:07 |