![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, czy może mi ktoś podać przykład kodu który wstawia ramkę tekstową a obok gotowy kalendarz z którego można wybrać kliknięciem datę która automatycznie uzupełni ową ramkę? wiem że takich rzeczy jest dużo na google, ale jestem świeży w php i nie bardzo potrafię to zaimplementować do swojego projektu. W skrócie moja ramka wygląda tak:
co zrobić by gdzieś obok niej widniał mały kalendarzyk z którego zamiast wpisać z ręki można ową datę wybrać kliknięciem a ona wskoczy w odpowiednim formacie? Z góry bardzo dziękuję, pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://jqueryui.com/demos/datepicker/
ps. tego nie implementujesz w php tylko w html wstawiasz gotowy kod jquery, nie ma tu żadnej wielkiej filozofii więc nie zasłaniaj się tym, że jesteś początkujący bo to jest po prostu gotowe rozwiązanie, wstawia się jedną linijkę kodu Ten post edytował tehaha 18.08.2011, 15:41:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 10:15 |