![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Struktura działania systemu. ->
1.logowanie. 2.zakladka moje konto 3.dodanie nowego filmu w formularzu 4.przesłanie formularza do skryptu php 5. obsługa formularza & wysłanie go do bazy danych Skrypt dodania nowego filmu i obsługi jest gotowy. Wszystkie dane z formularza są bezbłędnie dodawane do bazy danych. Teraz tylko chciałbym aby użytkownik wchodząc na stronę mógł zobaczyć ten film, kliknąć na hiperłącze do tego filmu i aby ten plik z filmem (o adresie np ../film.php?id=200 -> 200 (jako ID filmu) miał później połączenie z bazą danych bo tego nie potrafie już zrobić (nie mam pomysłu jak..) reasumując: nie mam pomysłu w jaki sposób dodać do bazy danych nowy plik z filmem (np. film.php?id=200 lub film_200.php), by móc go później obsłużyc (dodawac komentarze, oceniac..).. huh, czekam na odpowiedzi.. nie mogę dalej tworzyć strony bez tego :/ w razie czego zostawiam GG:8005987 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak, dane trzymam w bazie ale w jakiś sposób muszę później mieć mozliwosc wejscia na strone z grą przez link.
Chyba ze masz lepszy sposób? Bo to sie zgadza, mam wszystkie dane w bazie tylko teraz nie wiem jak je "wypluć" żeby póxniej mozna bylo przejsc do strony z tą konkretną grą. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 17:36 |