![]() |
![]() |
-canuhelpme- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam!
Raczkuję w temacie PHP, jednak potrzebny jest mi skrypt, który poprosi o hasło i przeniesie na daną stronę. Poniżej znajduje się skrypt jaki znalazłem w sieci. Działa bez problemu na serwerze cba.pl, problem pojawia się kiedy umieściłem go na nazwa.pl. Skrypt nie ładuje mi strony. Nie mam pojęcia dlaczego, stąd moja prośba o pomoc. Oczywiście strona musi znaleść się na serwerze nazwa.pl. Oto kod:
Podstrona z tym kodem ma rozszerzenie .php. Dodatkowo jest plik haslo.php. Jego kod to:
Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
-canuhelpme- |
![]()
|
Goście ![]() |
@CuteOne
Dzięki ale wyglada na to ze jest chyba jakis problem po stronie serwera. Kiedy wpisuje niepoprawne haslo to wyskakuje komunikat 'Złe hasło', ale kiedy wpisuje poprawne nic sie nie dzieje. Sekunde sie cos laduje ale zostaje na tej samej stronie. @Calibri Jak porawilem kod Twoim sposobem ($pass = (isset($_POST['pass'])) ? $_POST['pass'] : FALSE.) , wywalalo mi biala strone na ktorej nic nie bylo. Kiedy uzylem "$pass = $_POST['pass'];" skrypt podobnie jak CuteOne'a nie powodowal zaladowania oczekiwanej strony. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 03:34 |