![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ktoś zna dobre testy na znajomość php? Chodzi o poziom zaawansowany.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Dobre... Szukasz profesjonalnego programisty poprzez gotowe testy sprawdzające wiedzę, ponieważ nie wiesz jak wygląda profesjonalista. +1 za inteligencję. A właściwie jej brak.
Jak będziesz szukać spawacza to poszukasz w sklepie zabawek z serii "mały majster" i tym będziesz testował?
Powód edycji: [wookieb]:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobre... Szukasz profesjonalnego programisty poprzez gotowe testy sprawdzające wiedzę, ponieważ nie wiesz jak wygląda profesjonalista. +1 za inteligencję. A właściwie jej brak. Jak będziesz szukać spawacza to poszukasz w sklepie zabawek z serii "mały majster" i tym będziesz testował? Mój drogi "specjalisto/profesjonalisto", za jakiego się uważasz, jeśli na ogłoszenie o pracę odpowiada ponad 100 osób, to wybacz, ale szukasz sposobu by sprawdzić kandydatów jak najszybciej, a jednocześnie jak najlepiej. Przy pierwszej selekcji musisz odsiać jakieś 40%. Zatem to, że ktoś pyta o zdanie na forum nie świadczy o braku inteligencji, ale szukaniu rozwiązań czy pomysłów, które mogą być przydatne. Dla informacji, test, którego użyłem ze strony mi poleconej, był właśnie profesjonalny, jak zresztą cały przebieg rekrutacji w naszej firmie. Szkoda, że nie wszyscy użytkownicy forum potrafią to zrozumieć i jedyne na co ich stać, to głupia i chamska krytyka. No cóż, nic innego jak 5 punktów za chamstwo. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 02:43 |