![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam Was serdecznie...
Wiem że już jest tego dużo ale miałem plan tworząc to aby było coś odmiennego rozbudowywać i dać alternatywe bezpieczeństwa wraz z darmowymi aukcjami OPIS: --zmoderowano--- Darmowe Aukcje Internetowe, to świetna alternatywa dla firm i osób prywatnych, którzy nie chcą płacić prowizji za pośrednictwo wystawiania swoich przedmiotów a przy tym nie tracąc na bezpieczeństwie swoich tranzakcji. Strona którą można obejżeć to --zmoderowano-- --zmoderowano-- Będę bardzo wdzięczny gdy klikniesz "LUBIE TO" Dziękuję i odwdzięczę się (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) --zmoderowano-- --zmoderowano-- --zmoderowano-- Za każde LUBIE TO na facebook odwdzięczę się tym samym (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Proszę o łagodne potraktowanie tej strony ponieważ cały czas ją rozbudowuje.... chce udowodnić sobie i innym że da się zrobić coś bez znacznej kwoty na koncie (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) Chętnie również podejmę współprace i każdą pomoc uwagi i sugestie mile widziane. Pozdrawiam Was serdecznie mam nadzieje że potraktujecie mnie ulgowo co do tego !
Powód edycji: [Cysiaczek]: [Cysiaczek]: [phpion]: Usunąłem linki pozycjonujące. Proszę tego więcej nie robić.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Jeszcze poczytałem trochę na stronie i dość często pojawia się tekst: "profesjonalizm i bezpieczeństwo", "alternatywa bezpieczeństwa" (ten tekst pasuje idealnie i jako jedyny jest zgodny z prawdą (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )
Błędy bezpieczeństwa wymieniłem w pierwszym poście. Oto kolejny: --zmoderowano-- Bardziej się skupiłeś na tekstach o bezpieczeństwie niż na samym bezpieczeństwie. ps:konto testowe: login:jolziom haslo:testtest autor zapomniał podać (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) w select z krajem można wpisać cokolwiek - ty to przyjmujesz i wyświetlasz co się wpisało. No co to za select że ja tam mogę wpisać cokolwiek? Wiadomości można wysyłać samemu sobie. Nie chce mi się zakładać drugiego konta by sprawdzić, czy można zarządzać cudzymi wiadomościami.
Powód edycji: [Cysiaczek]:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 00:02 |