![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czasami mnie zastanawia, czemu Woodstock ma taką złą prasę. Rozumiem, że jest wiele plastikowych dziewczyn i świętojeb... chłopców, którzy uważają, że kąpiel błotna to nie dobra zabawa tylko źródło grzechu, ale o dziwo na słowo Woodstock obrusza się sporo moich znajomych, o których wiem, że to fajni wyluzowani ludzie.
Jak to się stało, że 90% społeczeństwa uważa tą skądinąd fajną imprezę masową, za zlot ćpunów. Wiele razu już byłem na Przystanku i ogólnie jest tam genialna atmosfera. Jest alkohol i pewnie narkotyki, ale szczerze mówiąc za pierwszym razem zdziwiłem się, że mimo takiej liczby nastolatków i młodych ludzi na takiej imprezie jest tak mało osób zalanych w trupa... Ogólnie moje wrażenia są bardzo pozytywne (w tym roku jadę tam z żoną w ciąży) i na prawdę chciałbym aby moje dzieci kiedyś też jeździły na takie festiwale zamiast chodzić na jakieś dyskoteki czy do klubów dla wylansowanej i użelowanej młodzieży. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 5 Dołączył: 10.07.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
athabus temat Woodstocku z pewnością szybko przebiłby się do mediów, gdyby banda brudnych wyznawców szatana i muzyki metalowej zagryzła jakąś emerytkę w centrum Kostrzyna. Albo gdyby chociaż kogoś stratowano podczas koncertu Prodigy (z daleka strasznie wyglądał ten dziki tłum). Po prostu takie pozytywne akcje są niemedialne i wiara przed telewizorami woli po raz kolejny śledzić losy Antoniego i Zdzisławy z ulicy Wspólnej niż dowiedzieć się, że gdzieś tam w zachodniej Polsce kłębi się wielka kula pozytywnej, anarchistycznej energii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zresztą sam nie oglądam telewizji, wiem tylko, że w radiowej Jedynce bardzo ciepło i z entuzjazmem wypowiadali się na temat całej imprezy i nawet relacjonowali koncerty. Miałem okazję słuchać stojąc w korku do Kostrzyna na 5 minut przed rozpoczęciem Woodstocku (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
BTW - jest już na forum temat dotyczący opinii na temat samej imprezy/koncertów/organizacji? Chętnie poczytałbym co myślicie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 09:19 |