![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 325 Pomógł: 33 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Proszę o jakieś słowo na temat mojego portfolio. Odwiedź moją stronę Ten post edytował kamil_lk 8.08.2011, 01:42:46 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Głownie chodzi mi tutaj o stronę kodową - zrób jakiś porządek - CSS koło siebie, JS też (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) - skrypty JS wsadź do oddzielnego pliku *.JS - porządek musi być - Kod <div id="background"></div> z tego co widzę możesz ostylować <body>- div o id="nawigacja" jest niepotrzebny - ostyluj ul - używaj tylko angielskich nazw - ew. polskich, ale nie mieszaj języków - Kod <div id="content_wrapper">...</div> Używaj znaczników przydatnych w SEO - h1, h2, b, strong, a nie tylko <p>- zamiast wypisywać wszędzie klasy użyj CSS i za pomocą niego zdefiniuj style konkretnych elementów -> myślę tu np. o <p> w div-ie content_wrapper - Kod <p class="lewy">Copyright 2011 by Kamil Głuchowski</p> Trudno to nazwać akapitem... użyj <span> lub czegoś podobnego- na innych podstronach żadnych nowych uwag nie ma - zdarzenia przypisuj przez skrypt, a nie w atrybucie onfocus czy innych - jak już korzystasz z jQuery to jest to jeszcze prostsze Generalnie wygląd mi się nie podoba, ale ja często mam inaczej niż wszyscy( ,więc mną się nie kieruj), a kod jest dobrze napisany. Błędy te to są bardziej uwagi i gdyby ktoś zapłacił Ci za wykonanie strony to nie byłoby źle - raczej cieszyłby się niż smucił(oczywiście HTML i CSS, nie wiem jak PHP, a JS dużo nie użyłeś) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 10:27 |