![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 325 Pomógł: 33 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Proszę o jakieś słowo na temat mojego portfolio. Odwiedź moją stronę Ten post edytował kamil_lk 8.08.2011, 01:42:46 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 291 Pomógł: 45 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cukierkowo, ale fajnie - pierwsze wrażenie.
Strona główna - radziłbym przebudować troszkę koncepcję tego bloku z treścią. Szczególnie jeśli chodzi o ten czarny blok - pusty i nie bardzo wiadomo co się z nim / w nim dzieje i jakie jest jego zadanie w tej części strony. Portfolio - przekazujesz nazwę projektu jako parametr $_GET - a ja wpiszę sobie cokolwiek i dostaje szablon taki, jakby projekt o wymyślonej przeze mnie nazwie istniał Kontakt - jak nic nie wpiszę do formularza - to dlaczego komunikat o błędzie pojawia mi się w polu "Tytuł wiadomości"? Dalej - nie sprawdzasz czy mail jest poprawny pod względem składni (przechodzi "." - kropeczka) Po podaniu jednej błędnej danej wszystko to co wpiszę idzie w cholerę, ta kwestia była już wielokrotnie przerabiana na forum przy okazji różnych projektów. To samo co przy portfolio. Wpisanie wymyślonej nazwy podstrony pokazuje szablon jakby strona istniała, tyle że bez treści. --
Czekaj, czekaj - a co to za cudak? Taki śmieszny preloader grafik, żeby były wczytane od razu ze wszystkim? Z własnych obserwacji nie zauważyłem znaczących opóźnień jeśli wczytuję je tylko poprzez CSS. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 17:48 |