![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 565 Pomógł: 15 Dołączył: 11.10.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witajcie, mam taki problem, mam kolumny array (kolumna array to są użytkownicy) i hs_nagrody (tam gdzie są nagrody), no i każdy użytkownik ma powiedzmy 500 punktów, aby odjęło punkty muszę zrobić 2 zapytania, jedno do użytkownika o stan ile ma punktów, a drugie zapytanie to ile kosztuje nagroda dla danego użytkownika, i mam problem, wywala mi błąd, ciągle naprawiam i dupa.
Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in ... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 565 Pomógł: 15 Dołączył: 11.10.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Ogarnąłem to że pokazuje ile kto ma punktów, i jeśli mam 58 to pokaże że mam 58 (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ahh.. odjąć nie chce - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1, wiecie co to za błąd ?, sorki że was tak męczę (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 12:55 |